ÖĞRENCİLERİMİZİN DEMOKRASİ ANLAYIŞINI GELİŞTİRMEK ADINA OKULUMUZDA OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİLDİ.

Okulumuzun okul temsilcisinin belirlenmesi için seçim yapıldı. Her sınıfın kendi temsilcisini belirlediği ön seçimin ardından okul temsilciliği için 4  öğrenci kıyasıya yarışa girdi. Okulun panolarına kendilerini ve vaatlerini anlatan afişler asan aday öğrenciler bir hafta boyunca sınıfları ziyaret ederek öğrencilere konuşmalar yaptı. Okulun birçok eksikliklerini dile getiren adaylar, bu eksiklikleri tamamlamak için çalışacaklarını belirttiler.

Seçim öncesi aday olan öğrencilerimiz Okul müdürümüzü ziyaret ettiler.

16.01.2019 452

Seçim öncesi aday olan öğrencilerimiz Okul müdürümüzü ziyaret ettiler.

Propaganda sürecinin tamamlanmasının ardından da okulumuzda seçim başladı. Öğrenciler kurulan sandıkta oylarını kullandılar. Öğrenciler seçtikleri adayın isminin altına işaret koyarak seçimlerini yaptılar ve daha sonra oylarını sandığa attılar. Seçimin tamamlanmasının ardından sayım yapıldı. Öğretmenlerin de eşlik ettiği sayımın sonunda  6/A  sınıfı öğrencisi Polat BAYRAKTAR isimli öğrencimiz okul temsilcisi oldu.

Okul Müdürümüz Emre ESEN kazanan öğrencimizi ve medeni cesaretinden dolayı seçime katılan diğer öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Okul temsilcimiz Polat BAYRAKTAR seçimin ardından sınıfları gezerek seçime katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Okul Temsilcimiz Polat BAYRAKTAR’a başarılar ve iyi çalışmalar diliyoruz.

16-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-2019